De winkel

vaste verzendkosten
binnen Nederland €2,95

(naar België afhankelijk van gewicht)

Verzending van de artikelen in de webwinkel wordt verzorgd door Pelgrimsdingen, een van de andere ‘dingen’ die we doen. Daar zie je verder niet veel van, behalve op de e-mails en de factuur die je krijgt.

Ode aan het wandelen

00076
€12,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Auteur: David le Breton

‘Wandelen opent de blik op de wereld. Het geeft je een geluksgevoel en laat je vrede hebben met wie je bent. Wandelen brengt de geest in beweging en zet alle zintuigen op scherp. Soms kom je als een ander mens terug, met het voornemen het voortaan rustiger aan te doen en je niet langer slaafs te onderwerpen aan het hectische levensritme dat onze tijd zo kenmerkt. Wandelen is leven vanuit het lichaam en laat je toe even op adem te komen en je opnieuw te verwonderen. Soms is wandelen een omweg om weer bij jezelf te komen en orde op zaken te stellen.’

Dit essay nodigt je uit om – al wandelend en denkend – van het leven te genieten. De auteur getuigt van het intense plezier van het wandelen; de wandelschoenen aantrekken om even tot rust te komen en alleen te zijn, anderen te ontmoeten, als aanleiding tot een gesprek, om te lanterfanten, om in volle vrijheid halt te houden of de weg te vervolgen.

ISBN: 978 94 92494 03 0
Pagina's: 173
Taal: Nederlands
Bindwijze: Paperback
Publicatie: 2e-druk 2018
Uitgever: Waerbeke

Let op! Dit is een tweedehands exemplaar.

Bewaar dit product voor later
Scroll naar boven