De winkel

vaste verzendkosten
binnen Nederland €2,95

(naar België afhankelijk van gewicht)

Verzending van de artikelen in de webwinkel wordt verzorgd door Pelgrimsdingen, een van de andere ‘dingen’ die we doen. Daar zie je verder niet veel van, behalve op de e-mails en de factuur die je krijgt.

Ik ben er even niet

00099
€14,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Mijn spirituele tocht naar Santiago de Compostela

Auteur: Hape Kerkeling

Verslag van een pelgrimage naar Santiago vol twijfel en stilte én gastvrijheid en vriendelijkheid
Hape Kerkeling staat in 2009 internationaal in de schijnwerpers als zijn alter ego, de Duitse journalist Horst Schlämmer, een politieke partij opricht. Minder bekend is dat deze komiek ook een spirituele kant heeft.
Een aantal jaren geleden dwingt zijn gezondheid hem een pauze in te lassen. Hij loopt dan de beroemde tocht naar Santiago de Compostela. Alhoewel hij zich ernstig afvraagt waar hij eigenlijk aan begonnen is, loopt hij in zes weken 800 km, vergezeld van zijn zware rugzak. Kerkeling kent eenzaamheid en stilte op zijn weg, uitputting en grote twijfel, maar ondervindt ook gastvrijheid en vriendschap. Gaandeweg legt hij zijn celebrity-status en het bijbehorende taalgebruik af, om ten slotte gewoon tot zichzelf te komen en met medepelgrims na te denken over de aloude vraag: 'Wie ben ik?' Het wordt de reis van zijn leven.

ISBN: 978-9025960742
Pagina's: 334
Bindwijze: Paperback
Publicatie: 10e druk 2020
Uitgever: Ten Have

Dit is een tweedehands boek.

Bewaar dit product voor later
Scroll naar boven