De winkel

vaste verzendkosten
binnen Nederland €2,95

(naar België afhankelijk van gewicht)

Verzending van de artikelen in de webwinkel wordt verzorgd door Pelgrimsdingen, een van de andere ‘dingen’ die we doen. Daar zie je verder niet veel van, behalve op de e-mails en de factuur die je krijgt.

Gracías a la Vída

00089
€19,95
Op voorraad
1
Productgegevens

Dagboek van een drie maanden durende voettocht in 1990, van Laren naar Santiago de Compostela

Auteur: Marc van Baars

Op 31 maart 1990 vertrok Marc van Baars vanuit Laren (NH), zijn geboortedorp en toenmalige woonplaats om 3 maanden later met een welhaast middeleeuws aandoend dagboek in Santiago de Compostela aan te komen. Zijn reis bestond uit lopen, schrijven en tekenen.

Ongelooflijk genietend van al het natuurlijke en culturele erfgoed dat hij onderweg tegenkwam, onderwierp hij zich elke dag aan de discipline om te schrijven en te tekenen. Aan de kant van de weg, in een bushokje, op een terrasje of een enkele keer in een hotelletje als er een rustdag was gepland. Vanuit zijn interesse als edelsmid en antiekrestaurateur moest ieder torenhaantje, ijzerbeslag of ander fraai smeedwerk eraan geloven.

Op 18 september 2003 is Marc overleden na een kort en heftig ziekbed, een bottumor in de rug bezorgde hem een dwarslaesie. Operatie, chemokuren en intensieve therapie konden hem niet redden.


Pagina's: 202
Bindwijze: Hardcover
Publicatie: 1e druk 2006
Uitgever: In eigen beheer

Let op! Dit is een tweedehands exemplaar. In prima staat.

Bewaar dit product voor later
Scroll naar boven